Glaszetter Amsterdam020 - 760 42 50

Glasreparaties Diemen & Duivendrecht?

U kunt bij ons terecht voor reparaties aan bestaand glas-in-lood, maar ook voor het maken van nieuwe ontwerpen in combinatie met isolatieglas. Glas Amsterdam is de specialist op het gebied van Glas in Lood plaatst uw bestaande glas in loodpanelen in isolatieglas. Meestal worden de oude glas in loodpanelen dan opnieuw verlood en op maat gemaakt om vervolgens in dubbel glas geplaatst te worden.

Door jarenlange ervaring kunnen wij u hier goed in adviseren zodat het ontwerp goed samengaat met de stijl van uw huis. De voordelen voor het plaatsen van glas in lood in isolatieglas: warmte isolatie waardoor energiezuinig, geluidsisolerend, het glas in lood blijft in goede staat, gemakkelijk schoon te houden. Wij werken in de regio: 'T Harde, Aalsmeer, Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Baambrugge, Badhoevedorp, De Hoef, De Kwakel, Diemen, Duivendrecht, Lijnden, Mijdrecht, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Rijsenhout, Uithoorn, Valburg, Vinkeveen, Vrouwenakker, Waverveen, Wilnis, Zwanenburg.

Glasreparaties Diemen & Duivendrecht

Bel: 020 - 760 42 50

Erkende glaszetters Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten: Glas in lood reparatie, Glas in lood restauratie en Eigen ontwerp. Ons assortiment glas bestaat uit o.a.: Isolatie, Brandvertragend, Veiligheidsglas, Beloopbaar glas. Glas Amsterdam is de specialist op het gebied van alle glassoorten.

Hierdoor is het bijna onmogelijk dat het breekt. Beloopbaar glas geeft een fraai effect in uw woning of bedrijf. Wij leveren beloopbaar glas in alle maten met of zonder print. Voordelen van beloopbaar glas zijn: lichtdoorval, ruimtelijke ervaring, ruimtelijk licht constructie, Brandwerend glas. Bent u op zoek naar een glashandel in brandwerend glas? Dan bent u bij Glas Amsterdam aan het goed adres.

Glas Reparatie door een Glaszetter in Amsterdam

Er zijn verschillende soorten dubbel glas. HR+ of HR++glas is de meest voorkomende. HR staat voor hoog rendement Met dubbele beglazing bespaart u flink op uw stookkosten. U kunt uw investering in dubbele beglazing dus weer terug verdienen. In deze tijd is energie besparen belangrijk daarom kunt u in veel gevallen ook nog subsidie van de overheid aanvragen.

Glaszetter in regio Amsterdam

Wij geven u graag een goed advies op maat. Gehard glas nodig voor bijvoorbeeld: uw deur, pui, douchedeur of tafel? Glas Amsterdam levert en monteert in Diemen, Duivendrecht, Amsterdam en omstreken gehard glas op maat. Bedrijven of particulieren. Wij werken met scherpe prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Gehard glas of veiligheidsglas heeft als kenmerk dat het bij het breken ervan uiteenvalt in heel veel kleine stukjes zonder in de rondte te vliegen. Gehard glas is 4 tot 5 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Wij geven u graag een goed advies op maat. Wij leveren en monteren gehard glas voor u. Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan.

Glas reparatie?

Onze glaszetter zorgt voor directe hulp voor uw gebroken ruit maar ook voor de administratieve afhandeling. U zult van Glas Amsterdam geen factuur ontvangen, deze wordt door onze glaszetter direct doorgestuurd naar uw verzekering. De glaszetters van Glas Amsterdam kunt u ook inzetten om het huidige glas van uw ramen te vervangen.

Glasreparatie offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Bel: 020 - 760 42 50

Voordelen onze glaszetters:

  • Altijd bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Directe afhandeling met uw verzekering
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

politie keurmerk

Voorbeelden waarvoor u onze glaszetters kunt inschakelen:

Glasreparaties direct afgehandeld met uw verzekering! 24/7 bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50