Glas Diemen & Duivendrecht020 - 760 42 50

Glaszetter in Diemen & Duivendrecht

Een professionele glaszetter heeft u op een zeker moment gewoon nodig. Bijvoorbeeld bij een gebroken ruit, wat niet alleen tocht en kou veroorzaakt, maar u ook een gevoel van onveiligheid kan geven. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Glas Amsterdam staat door zijn centrale ligging in de regio Diemen en Duivendrecht in een mum van tijd bij u voor de deur met een directe oplossing. Wij zijn 24 uur per dagen, 7 dagen in de week voor u bereikbaar.

Binnen 30 minuten ter plaatse & 24-uur per dag bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50

Geen administratieve rompslomp

Onze glaszetter zorgt voor directe hulp voor uw gebroken ruit maar ook voor de administratieve afhandeling. U zult van Glas Amsterdam geen factuur ontvangen, deze wordt door onze glaszetter direct doorgestuurd naar uw verzekering.

Wat doet onze glaszetter in Diemen & Duivendrecht?

De glaszetters van Glas Amsterdam kunt u ook inzetten om het huidige glas van uw ramen te vervangen. Met het juiste dubbelglas of isolatieglas kunt u maandelijks flink besparen op uw energierekening. Uiteraard begrijpen wij dat er een kostenplaatje hangt aan het vervangen van uw ramen met isolatie- of dubbelglas en dat volledige vervanging niet altijd binnen de mogelijkheden ligt. Daarom hanteert Glas Amsterdam een scherpe prijs en kunt u ook bij ons terecht om alleen in bepaalde ruimtes het glas in uw ramen te laten vervangen. U kunt zich laten adviseren door onze glaszetter op welke plekken van uw huis vervanging van uw glas door isolatie- of dubbelglas het meest positief zal uitpakken op uw energierekening. Goed om te weten is dat wij op ons dubbelglas een garantie van15 jaar hanteren. Het assortiment van Glas Amsterdam is uitgebreid omdat wij het belangrijk vinden om als glashandel alle soorten glas te kunnen leveren.

Glaszetter van Diemen, Duivendrecht en wijde omgeving

Bent u woonachtig in Diemen of in Duivendrecht en u wilt vrijblijvend informatie of advies op maat neemt u dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Voordelen onze glaszetters:

  • Altijd bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Directe afhandeling met uw verzekering
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

Glas diemen & duivendrecht politie keurmerk

Voorbeelden waarvoor u onze glaszetter in Diemen & Duivendrecht kunt inschakelen:

Glasreparaties direct afgehandeld met uw verzekering! 24/7 bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50