Glas Amstelveen & Ouderkerk aan de Amstel020 - 760 42 50

Glaszetter Amstelveen & Ouderkerk aan de Amstel

Is er bij u thuis of bij uw bedrijf een ruit gebroken met alle ongemakken van dien dan helpt onze glaszetter u snel uit de brand. Door de centrale ligging van onze organisatie staan wij na uw bericht zowel in Amstelveen als in Ouderkerk aan de Amstel binnen 30 minuten voor uw deur. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u bereikbaar, wat met name voor spoedgevallen ideaal is. Bel direct!

Binnen 30 minuten ter plaatse & 24-uur per dag bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50

Ook als er geen schade is

Bent u woonachtig in Amstelveen of in Ouderkerk aan de Amstel en heeft u nieuw glas nodig dan bent u bij Glas Amsterdam aan het juiste adres. Voor welk soort pand u ook glas zoekt, modern, nieuwbouw of monumentaal, door ons uitgebreide assortiment hebben wij het in huis. De glaszetters van Glas Amsterdam kunt u voor verschillende doeleinden inzetten. Zo kunt u bij Glas Amsterdam terecht indien uw ramen aan vervanging toe zijn. Dit gebeurt vaak vanuit cosmetisch oogpunt maar vervanging van de ramen heeft ook een gunstige invloed op uw energierekening. Door dubbelglas of isolatieglas te plaatsen kunt u vaak flink besparen op uw maandelijkse energierekening. Daarnaast geeft Glas Amsterdam 15 jaar garantie op dubbel glas. Glas Amsterdam heeft ook verschillende soorten glas voor uw bedrijf in het assortiment. Naast dubbelglas en isolatieglas hebben wij u ook zonwerend glas, brandwerend glas of veiligheidsglas en nog veel meer te bieden. Wij geven u graag alle informatie over onze producten en kunnen naar aanleiding van uw wensen een passend advies op maat geven.

Geen gedoe. Snelle vervanging of reparatie

Glas Amsterdam zorgt ervoor dat de inwoners van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel niet op de tocht hoeven te zitten. Wij bieden u een snelle oplossing en nemen u zelfs de administratieve afhandeling uit handen. Onze factuur voor de kosten die met onze diensten gemoeid zijn stuurt onze glaszetter direct door naar uw verzekering.

Voordelen onze glaszetters:

  • Altijd bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Directe afhandeling met uw verzekering
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

Glas Amstelveen & Ouderkerk aan de Amstel politie keurmerk

Voorbeelden waarvoor u onze glaszetter in Amstelveen & Ouderkerk aan de Amstel kunt inschakelen:

Glasreparaties direct afgehandeld met uw verzekering! 24/7 bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50