Glas Muiden & Weesp020 - 760 42 50

Glaszetter in Muiden & Weesp

De glaszetters van Glas Amsterdam staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bent u woonachtig in Muiden of in Weesp dan staan wij, vanwege onze centrale ligging, binnen 30 minuten bij u voor de deur. Dit is ideaal voor spoedgevallen!

Binnen 30 minuten ter plaatse & 24-uur per dag bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50

Snel ter plaatste = Schade snel verholpen

Een gebroken ruit brengt tocht en kou met zich mee en wilt u uiteraard zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Schade na een inbraak of een poging daartoe kunnen u een onveilig gevoel geven en moet daarom zo spoedig mogelijk opgelost worden. Onze glaszetter lost het snel en professioneel voor u op. Daarbij nemen wij u na het herstellen van een schade de administratieve afhandeling volledig uit handen. Onze glaszetter stuurt direct de factuur naar uw verzekering door.

Wat kunnen onze glaszetter in Muiden & Weesp voor u betekenen?

Glas Amsterdam heeft verschillende soorten glas in het assortiment. Als glashandel vinden wij het belangrijk om elk soort glas te kunnen leveren. Heeft u glas nodig voor een nieuwbouw pand, een modern- of monumentaal pand? Wij hebben het in ons assortiment! Uiteraard is mooi glas vanuit cosmetisch oogpunt belangrijk voor de uitstraling van uw pand, maar het juiste glas heeft ook een positieve invloed op de kosten van uw maandelijkse energierekening. Dubbelglas of isolatieglas is ten zeerste aan te bevelen. Daarbij hanteren wij 15 jaar garantie op onze dubbel glas. Onze glaszetters kunnen al uw ramen vervangen maar ook alleen in bepaalde ruimtes van uw pand. Glas vervangen in de ruimten waar u het meest stookt kan al een flinke kostenbesparing opleveren. Uiteraard voorzien wij u graag van advies op maat en het juiste glas.

Glaszetter van Diemen, Duivendrecht en wijde omgeving

Door ons grote aanbod in glas kunt u bij onze professionele glaszetters voor veel uiteenlopende doeleinden terecht en voor de inwoners van Muiden en Weesp kan dit altijd op zeer korte termijn. Neemt u vooral contact op met Glas Amsterdam voor advies op maat of meer informatie.!

Voordelen onze glaszetters:

  • Altijd bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Directe afhandeling met uw verzekering
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

Glas Muiden & Weesp politie keurmerk

Voorbeelden waarvoor u onze glaszetter in Muiden & Weesp kunt inschakelen:

Glasreparaties direct afgehandeld met uw verzekering! 24/7 bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50