Glas Uithoorn & Mijdrecht020 - 760 42 50

Glaszetter in Uithoorn & Mijdrecht

Door de centrale ligging van Glas Amsterdam kan onze glaszetter binnen 30 minuten bij u in Uithoorn of in Mijdrecht voor de deur staan. Voor spoedgevallen is dit ideaal. Een gebroken ruit kan inbraakgevaar geven maar geeft u misschien ook een gevoel van onveiligheid. Daarnaast brengt een gebroken ruit tocht en kou met zich mee. Onze glaszetter lost dit snel en professioneel voor u op. U zult hiervoor geen rekening ontvangen; onze glaszetter stuurt de factuur direct op naar uw verzekering. Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Binnen 30 minuten ter plaatse & 24-uur per dag bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50

Wat kunnen de Glaszetters van Uithoorn & Mijdrecht voor รบ betekenen?

Bij Glas Amsterdam bent u aan het juiste adres voor mooi glas. Wij vinden het belangrijk om als glaszetter alle soorten glas te kunnen leveren. Voor wat voor soort pand u ook nieuw glas nodig heeft, nieuwbouw, modern of monumentaal, wij hebben het in ons assortiment. De glaszetters van Glas Amsterdam zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Voor glas reparaties of het herstellen van inbraakschade maar ook voor het vervangen van uw ramen met dubbelglas of isolatieglas. Ramen kunt u natuurlijk uit cosmetisch oogpunt vervangen maar ook uit kostenoverweging. De hoogte van uw energierekening kan flink afnemen na het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas. Indien u niet al uw glaswerk wil of kan vervangen vanwege de kosten die dit met zich meebrengen is het ook mogelijk om uw ramen deels te vervangen. U kunt de ramen in de ruimtes die u het meest verwarmt vervangen door dubbelglas of isolatie glas. Op deze manier zult u al besparen op uw maandelijkse energierekening. Indien u van plan bent om uw ramen volledig of deels te vervangen kunnen wij u hier ook eerst in adviseren. Het is goed om te weten dat wij een garantie van 15 jaar op ons dubbel glas hanteren.

Glashelder

Door ons grote aanbod in glas kunt u bij onze professionele glaszetters voor veel uiteenlopende doeleinden terecht en u als inwoners van Uithoorn of Mijdrecht kan dit altijd op zeer korte termijn. Neemt u vooral contact op met Glas Amsterdam voor advies op maat of meer informatie!

Voordelen onze glaszetters:

  • Altijd bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Directe afhandeling met uw verzekering
  • 15 jaar garantie op dubbel glas

Glas Uithoorn, Mijdrecht politie keurmerk

Voorbeelden waarvoor u onze glaszetter in Uithoorn & Mijdrecht kunt inschakelen:

Glasreparaties direct afgehandeld met uw verzekering! 24/7 bereikbaar.

Bel: 020 - 760 42 50